Koldtbord / Tapas

Priser på huset inkluderer lokaler, duker og oppvask.

Koldtbord

På huset: 390,- per pers.
Catering: 315,- per pers.
Reker
Røykelaks
God skinke
Roastbeef
Svinesteik
Wrap (hvete, melk, selleri, sennep)
Spekemat assortert
Potetsalat (melk, egg, selleri, sennep)
Waldorfsalat (melk, selleri, egg, valnøtt)
Blanda salat
Eggerøre
Surkål
Remulade (egg)
Urtedressing (melk)
Dressing (melk, egg, selleri, sennep)
Majones (egg)
Fint brød (hvete)
Grovt brød (sesamfrø, hvete, rug, havre)
Karbonader
Kylling klubber (selleri, sennep, ansjosaroma)
Smør (melk)
Ekstra tillegg til koldtbord
2x dadler
30,-

Tapasbuffet

På huset: 430,- per pers.
Catering: 355,- per pers.
Spanske kjøttboller i tomatsaus
Baconsnurra dadler
Marinert kylling (selleri, sennep, ansjosaroma)
Tapaspølser
Scampi
Maldon-poteter
Ost og spekemat fat
Wraps m/ spekemat (hvete, melk, selleri, sennep)
Crostini med ostekrem (hvete, melk, selleri, sennep)
Bruschetta m/ pesto og camembert (hvete, melk)
Brokkolisalat (melk)
Tomatsalat (melk)
Aioli (egg, sennep)
Urtedressing (melk)
Foccacia (hvete)
Ekstra tillegg til tapas
Kyllingspyd satay, to spyd (peanøtt, sennep, hvete)
35,-
2x dadler
30,-
Vårruller (hvete)
35,-
© 2023 Golfparken Catering & selskapslokale AS
Orgnr.: 929 726 162
Utviklet av: